D 21 SEMINARS

Defense 21 werd gelanceerd in maart 2017 en in dit introductiejaar werd in samenwerking met Mastro Defence een 6 uur durend topseminar georganiseerd dat werd gehouden in Sportcentrum Olympos te Utrecht.

Fred Mastro en Frans Stroeven staan garant voor onderwijs in moderne realistische zelfverdediging.

EEN SUCCESVOL SEMINAR

Het seminar werd gekenmerkt door een gevarieerd programma. De deelnemers kwamen hoofdzakelijk uit verschillende Europese landen als Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, maar er waren ook deelnemers die van ver waren gekomen zoals bijvoorbeeld van Curacao.

De deelnemers waren enthousiast en de reacties achteraf op sociale media waren zeer positief.

SEMINARS VOOR IEDEREEN

Regelmatig worden er seminars georganiseerd in D21. Op deze manier kan iedereen kennis maken met deze uitdagende nieuwe zelfverdediging. Het is mogelijk om seminars te bezoeken of zelf in je school te organiseren als kennismaking met D21.

Seminars in D21 kunnen worden gecombineerd met stok- en mesvechten, want ook in D21 hebben wij een speciaal programma met wapens zoals de pocket stick en een stok-en-mes-concept.

SEMINARS IN UTRECHT

De kleine seminars worden net als de lessen van Frans Stroeven gehouden in All Inn Fitness & Health – Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht.

De grote seminars van Frans Stroeven, met soms wel meer dan 100 deelnemers, worden gehouden in het sportcentrum van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht: Sportcentrum Olympos – Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht.

EEN SEMINAR ORGANISEREN

  • Wil je een seminar organiseren in D21?
  • Wil je een D21-seminar volgen?
  • Wil je aan een seminar deelnemen en daarna een opleiding volgen in D21?

Neem dan via het contactformulier contact met ons op en wij zullen je alle mogelijkheden geven om ook deel uit te maken van deze dynamische zelfverdediging met het motto: wat niet werkt wordt niet getraind!

Contactformulier

Kijk voor komende seminars en opleidingen in de kalender.

KALENDER