DE SUCCESVOLLE INTRODUCTIE VAN D 21

Op zondag 26 maart 2017 vond de introductie plaats van een nieuw zelfverdedigingsconcept dat kan worden gezien als het Krav Maga van de toekomst! Met ruim 60 deelnemers was het seminar binnen een week uitverkocht en helaas hebben we veel mensen moeten teleurstellen, maar er komen meer seminars en scholen die ook het D21 zullen gaan onderwijzen. De reacties waren zeer positief tot aan lovend; iedereen voelde dat dit iets nieuws is wat echt werkt en wat iedereen kan leren ongeacht lichaamsbouw, leeftijd, man of vrouw.  Nee, geen nieuwe martial arts, maar een nieuwe zelfverdedigingsconcept met de naam D21 ( Defense voor de 21e eeuw ). Onder de deelnemers waren veel leraren van andere stijlen en vechtsporten. Ook een aantal Krav Maga leerlingen en leraren namen deel aan de training onder leiding van Frans Stroeven.

Defense staat voor zelfverdediging zowel gewapend als ongewapend en 21 staat voor zelfverdediging in de 21e eeuw: modern, realistisch en met de belofte dat alleen wat werkt wordt getraind; de D21-technieken zijn in de praktijk getest. Dus geen valse beloftes of onrealistische technieken die je alleen maar een schijnzelfverdediging aanleren. Eenvoud is de sleutel van het D21-concept; er worden geen gecompliceerde technieken geleerd.

Momenteel is er één school die het D21 onderwijst; ze staat onder leiding van Frans Stroeven, de oprichter van D21. Vraag een gratis proefles aan!

Met vriendelijke groet,

Frans Stroeven

Vraag een gratis D 21-proefles aan!

AANVRAAG