TRAINEN EN LEREN

De training bestaat altijd uit een functionele warming up. Dat houdt in dat je gelijk bezig bent met het beoefenen van zelfverdediging; alle oefeningen zijn daar op gebaseerd. Geen onnodige oefeningen, maar doelgericht trainen op pure zelfverdediging en voorbereiden op een eventuele confrontatie.

90 % van onze training is ongewapend

In het ongewapend vechten leren we omgaan met alle soorten tegenstanders. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor tegenstanders we voor ons hebben; we gaan altijd uit van onze eigen kracht en onthoud: niet altijd wint de sterkste ! Slimheid, tactiek en conditie zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van zelfverdediging.

De juiste mindset

Voor een echte confrontatie is de juiste mentaliteit ( MINDSET ) belangrijk; zonder dat ben je al bijna kansloos in een echte confrontatie. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat het een zeer belangrijk onderdeel is in een echt gevecht en je mag dat absoluut niet onderschatten, want wakker worden in een ziekenhuis of een paar weken drinken met een rietje is niet fijn.

Wat trainen we in D21 ?

Alles opnoemen wat in D21 wordt getraind zou een boekwerk opleveren; daarom is het beter als je een gratis proefles komt volgen en je laat informeren wat de mogelijkheden zijn voor jou!

Zelfverdediging, conditie, als sport of gewoon lekker trainen? Alles is mogelijk met D21.

Vraag een gratis proefles aan !

AANVRAAG